Hej Kaveh!

16 december 2019
I början på december fick PVF Yrke & Utbildning en ny medarbetare, Kaveh Nowroozi, som tagit över rollen som projektledare efter Therese Berganäs.

Vad har du för bakgrund?
Jag är uppvuxen i Stenungsund som ligger en bit norr om Göteborg. Efter några år av studier i Norrköping inom media och samhällsvetenskap startade jag ett videoproduktionsföretag. Jag flyttade till Stockholm för 10 år sedan då jag började min karriär som projektledare inom marknadsföring och kommunikation. Främst har jag jobbat inom mässbranschen, ideell verksamhet med fokus på hållbarhetsfrågor samt nu senast webb och IT.

Hur hamnade du på PVF Yrke & Utbildning?
Jag såg en annons i höstas som väckte mitt intresse. Rollen som projektledare på PVF verkar vara väldigt varierad och det passar mig som är en bred generalist. Att dessutom få jobba med utbildningsfrågor fick mig att söka tjänsten. Jag tycker det är roligt att lära mig nya saker och jobba inom nya branscher. Även om jag inte vet så mycket om plåt och ventilationsbranschen ser jag väldigt mycket fram emot att lära mig allt jag kan!

Vilka förväntningar och förhoppningar har du på ditt nya jobb?
Mina förhoppningar är att jag ska få en djup förståelse för branschen och dess utmaningar vad gäller rekryteringar och att få fler att stanna kvar i sina yrken. Förhoppningsvis kan jag bidra med nya perspektiv och idéer. Jag ser även fram emot att få träffa många människor över hela Sverige för roliga och spännande samarbeten.

Vilken fråga brinner du lite extra för/är extra nyfiken på?
Då jag tycker det är väldigt viktigt med inkludering så hoppas jag att det är något som vi kan jobba extra mycket med kommande åren. Till exempel att locka fler kvinnor till våra yrken och utbildningar.

Vad tycker du om att göra på fritiden?
Som nybliven pappa går det såklart mycket tid till att umgås med min dotter och utforska det nya livet som förälder. I övrigt är jag väldigt intresserad av världens tillstånd såsom politik, hållbarhetsfrågor och ny teknik. Ibland behöver man dock stänga av och återhämta sig och det gör jag bäst i soffan med en bra film eller ett spännande tv-spel.

Fler nyheter

Här är 2024 års finalister i ”SM för unga plåtslagare”

Finalen i SM för unga plåtslagare närmar sig med stormsteg. I uttagningstävlingarna deltog 101 plåtslagarelever från 20 olika skolor runtom i Sverige och nu står det klart vilka de sex finalisterna är. I år kommer finalisterna från Göteborg, Karlskrona, Luleå, Uppsala, Visby respektive Värnamo. I april möts de i SM-finalen i Karlstad, där vinnaren av […]

15 februari 2024 Läs mer

Uttagningstävlingarna till finalen i SM för unga plåtslagare 2024 väcker engagemang 

Uttagningstävlingarna till finalen i ”SM för unga plåtslagare 2024” är över för i år. Liksom tidigare år var många engagerade i den spännande jakten på de sex finalplatserna. I årets uttagningstävlingar deltog 101 plåtslagarelever från 20 olika gymnasieskolor runt om i hela landet. SM-finalen avgörs under Yrkes-SM i Karlstad den 23-25 april. Årets uppgift som […]

2 februari 2024 Läs mer

Vi söker en yrkeslärare till Plåt & Ventbyråns Branschskola

På Plåt & Ventbyråns Branschskola i Katrineholm blir du en del av ett mycket kompetent och engagerat utbildningsteam. Ni ansvarar för grund- och kompletteringsutbildningar av byggnadsplåtslagare och ventilationsmontörer samt medverkar till att utveckla branschen mot ny teknik. Vi erbjuder:– ett fritt och omväxlande arbete– heltidstjänst– härliga utbildningslokaler med mångsidig maskinpark– delaktighet i att vidareutveckla skolans metodik […]

14 december 2023 Läs mer