Välkommen att fira branschskolan 30 år

16 februari 2023

Plåt & Ventbyråns branschskola har nått en ålder av 30 år. Det ska vi givetvis fira! 

Den 9 mars, i samband med finalen i ”SM för unga plåtslagare 2023”, passar vi även på att fira skolan. Det sker i direkt anslutning till SM-finalens prisutdelning klockan 15.00. Så kom och hurra för en av Sveriges äldsta och mest aktiva branschskolor som har utbildat och utvecklat plåt- och ventilationsbranschen under 30 år. En skola vi alla är mycket stolta över.

– Det känns väldigt roligt att få uppmärksamma Plåt & Ventbyråns branschskola med ett firande som inkluderar både morgondagens plåtslagare, i form av SM-finalisterna, och mer erfarna representanter från både plåt- och ventilationsbranschen, säger Annika Waernström.

Välkommen på mingel med lättare förtäring, tårta och dryck. 
Den 9 mars, kl 15.00 – 19.00

Anmäl dig senast den 2 mars:
OBS att antalet platser är begränsade. Först till kvarn.

Plåt & Ventbyråns Branschskola 
Köpmangatan 3
641 30 Katrineholm

Anmäl dig här!

Fler nyheter

Yrkesambassadörer stakar ut branschens framtid!

Den 14 september samlades sju unga, engagerade yrkesambassadörer i Stockholm med syftet att utveckla ambassadörsskapet. Flera av dem har medverkat under året som gått och exempelvis besökt skolor, medverkat i filmer och figurerat i sociala medier, medan ett par just har fått sina nya roller. – Det här är ett riktigt bra gäng. De är […]

22 september 2023 Läs mer

Vi är nominerade!

Vi är så glada över att YouTube-kanalen ”Var fick du luft ifrån?” är nominerad till Publishingpriset 2023! Det gäller specifikt avsnittet ”Kan man krypa i ventilationer som på film?”. I serien, vars syfte är att locka fler ungdomar till ventilationsyrket, undersöker youtubern Manfred Erlandsson luftens och ventilationens betydelse för vår överlevnad, hälsa och prestation.  Publishingpriset […]

6 september 2023 Läs mer

Säg hej till våra yrkesambassadörer inom ventilation

Vi jobbar med yrkesambassadörer inom både ventilation- och plåtbranschen som hjälper oss att inspirera och uppmuntra fler ungdomar att välja samma yrke. Här presenterar vi Tobias och Pontus, två grymma ventilationsmontörer som verkligen brinner för sitt jobb. Tobias Svensson Ort: ÖrnsköldsvikFöretag: Teknisk FastighetsserviceÅlder: 28 årÅr i yrket: 5 årFritidsintresse: På fritiden kör han helst snöskoter […]

21 augusti 2023 Läs mer