Välkommen att fira branschskolan 30 år

16 februari 2023

Plåt & Ventbyråns branschskola har nått en ålder av 30 år. Det ska vi givetvis fira! 

Den 9 mars, i samband med finalen i ”SM för unga plåtslagare 2023”, passar vi även på att fira skolan. Det sker i direkt anslutning till SM-finalens prisutdelning klockan 15.00. Så kom och hurra för en av Sveriges äldsta och mest aktiva branschskolor som har utbildat och utvecklat plåt- och ventilationsbranschen under 30 år. En skola vi alla är mycket stolta över.

– Det känns väldigt roligt att få uppmärksamma Plåt & Ventbyråns branschskola med ett firande som inkluderar både morgondagens plåtslagare, i form av SM-finalisterna, och mer erfarna representanter från både plåt- och ventilationsbranschen, säger Annika Waernström.

Välkommen på mingel med lättare förtäring, tårta och dryck. 
Den 9 mars, kl 15.00 – 19.00

Anmäl dig senast den 2 mars:
OBS att antalet platser är begränsade. Först till kvarn.

Plåt & Ventbyråns Branschskola 
Köpmangatan 3
641 30 Katrineholm

Anmäl dig här!

Fler nyheter

Yrkes-SM 2024

Yrkes-SM 2024 gick av stapeln i Karlstad i slutet av april, vilket innebar några riktigt intensiva dagar. Inte nog med att SM-finalerna för unga plåtslagare och ventilationsmontörer skulle avgöras under veckan, det erbjöds även flera roliga och mycket uppskattade aktiviteter för besökarna i våra fina montrar. Tillsammans med våra duktiga ambassadörer fick besökarna möjlighet att testa på både ventilations- […]

21 maj 2024 Läs mer

Sveriges bästa unga plåtslagare och ventilationsmontör har utsetts

Efter en tre dagar lång SM-final i har de två vinnarna i SM för unga plåtslagare samt SM unga ventilationsmontörer 2024 utsetts. Sveriges bästa unga plåtslagare 2024 är Anton Sjöqvist från Finnvedens gymnasium i Värnamo. Hans lugn och förmåga att få till det lilla extra i detaljerna var några av framgångsfaktorerna. För Sverigesunga ventilationsmontörer är det andra gången […]

26 april 2024 Läs mer

Tre unga ventilationsmontörer tävlar om SM-guldet enligt hemlig ritning

Finalen i ”SM för unga ventilationsmontörer 2024” närmar sig och nu avslöjas det vilka de tre finalisterna är; Rohullah Rajabi från Karlstad, Albin Eriksson från Uddevalla och Hobbe Ericson från Östersund. Den 23-25 april möts de på Yrkes-SM i Karlstad för att göra upp om den eftertraktade titeln ”Sveriges bästa unga ventilationsmontör 2024”. – Var […]

4 mars 2024 Läs mer