Välkommen att fira branschskolan 30 år

16 februari 2023

Plåt & Ventbyråns branschskola har nått en ålder av 30 år. Det ska vi givetvis fira! 

Den 9 mars, i samband med finalen i ”SM för unga plåtslagare 2023”, passar vi även på att fira skolan. Det sker i direkt anslutning till SM-finalens prisutdelning klockan 15.00. Så kom och hurra för en av Sveriges äldsta och mest aktiva branschskolor som har utbildat och utvecklat plåt- och ventilationsbranschen under 30 år. En skola vi alla är mycket stolta över.

– Det känns väldigt roligt att få uppmärksamma Plåt & Ventbyråns branschskola med ett firande som inkluderar både morgondagens plåtslagare, i form av SM-finalisterna, och mer erfarna representanter från både plåt- och ventilationsbranschen, säger Annika Waernström.

Välkommen på mingel med lättare förtäring, tårta och dryck. 
Den 9 mars, kl 15.00 – 19.00

Anmäl dig senast den 2 mars:
OBS att antalet platser är begränsade. Först till kvarn.

Plåt & Ventbyråns Branschskola 
Köpmangatan 3
641 30 Katrineholm

Anmäl dig här!

Fler nyheter

Tre unga ventilationsmontörer tävlar om SM-guldet enligt hemlig ritning

Finalen i ”SM för unga ventilationsmontörer 2024” närmar sig och nu avslöjas det vilka de tre finalisterna är; Rohullah Rajabi från Karlstad, Albin Eriksson från Uddevalla och Hobbe Ericson från Östersund. Den 23-25 april möts de på Yrkes-SM i Karlstad för att göra upp om den eftertraktade titeln ”Sveriges bästa unga ventilationsmontör 2024”. – Var […]

4 mars 2024 Läs mer

Här är 2024 års finalister i ”SM för unga plåtslagare”

Finalen i SM för unga plåtslagare närmar sig med stormsteg. I uttagningstävlingarna deltog 101 plåtslagarelever från 20 olika skolor runtom i Sverige och nu står det klart vilka de sex finalisterna är. I år kommer finalisterna från Göteborg, Karlskrona, Luleå, Uppsala, Visby respektive Värnamo. I april möts de i SM-finalen i Karlstad, där vinnaren av […]

15 februari 2024 Läs mer

Uttagningstävlingarna till finalen i SM för unga plåtslagare 2024 väcker engagemang 

Uttagningstävlingarna till finalen i ”SM för unga plåtslagare 2024” är över för i år. Liksom tidigare år var många engagerade i den spännande jakten på de sex finalplatserna. I årets uttagningstävlingar deltog 101 plåtslagarelever från 20 olika gymnasieskolor runt om i hela landet. SM-finalen avgörs under Yrkes-SM i Karlstad den 23-25 april. Årets uppgift som […]

2 februari 2024 Läs mer