Välkommen att fira branschskolan 30 år

16 februari 2023

Plåt & Ventbyråns branschskola har nått en ålder av 30 år. Det ska vi givetvis fira! 

Den 9 mars, i samband med finalen i ”SM för unga plåtslagare 2023”, passar vi även på att fira skolan. Det sker i direkt anslutning till SM-finalens prisutdelning klockan 15.00. Så kom och hurra för en av Sveriges äldsta och mest aktiva branschskolor som har utbildat och utvecklat plåt- och ventilationsbranschen under 30 år. En skola vi alla är mycket stolta över.

– Det känns väldigt roligt att få uppmärksamma Plåt & Ventbyråns branschskola med ett firande som inkluderar både morgondagens plåtslagare, i form av SM-finalisterna, och mer erfarna representanter från både plåt- och ventilationsbranschen, säger Annika Waernström.

Välkommen på mingel med lättare förtäring, tårta och dryck. 
Den 9 mars, kl 15.00 – 19.00

Anmäl dig senast den 2 mars:
OBS att antalet platser är begränsade. Först till kvarn.

Plåt & Ventbyråns Branschskola 
Köpmangatan 3
641 30 Katrineholm

Anmäl dig här!

Fler nyheter

Skolminister Lotta Edholm (L) besöker Branschskolan

Onsdagen den 15 mars besökte skolminister Lotta Edholm (L), departementssekreterare Jan Schierbeck och ledamot i kommunfullmäktige i Katrineholm Ewa Callhammar (L) Plåt & Ventbyråns Branschskola i Katrineholm. Fokus för dagen var att diskutera den akuta kompetensbristen som råder inom plåt- och ventbranschen samt hur branschskolans roll behöver stärkas för att få fler att utbilda sig till yrkena. Under de […]

21 mars 2023 Läs mer

30-årsmingel för Branschskolan

Då och nu möttes i ett mingel med tårta, snittar och bubbel för att fira att Plåt & Ventbyråns Branschskola fyllt 30 år. Den 9 mars, direkt efter prisutdelningen i SM för unga plåtslagare tog firandet av Plåt & Ventbyråns Branschskola vid. Det bjöds på tårta, snittar och bubbel samt tal från Plåt & Ventbyråns […]

10 mars 2023 Läs mer

Pontus Andersson är Sveriges bästa unga plåtslagare 2023

Efter en sex timmar lång SM-final står det klart att Sveriges bästa unga plåtslagare 2023 är Pontus Andersson från Lindeskolan i Lindesberg. Gott kundbemötande och lugn var några av framgångsfaktorerna. Idag, den 9 mars, gick SM-finalen för unga plåtslagare 2023 av stapeln på Plåt & Ventbyråns Branschskola i Katrineholm. Sex finalister – av ursprungligen 101 tävlande plåtslagarelever – […]

10 mars 2023 Läs mer