Premiär för Plåt & Ventbutiken

5 december 2023

Det ska såklart synas när någon har valt att utbilda sig till plåtslagare eller ventilationsmontör. Därför lanserar vi nu två produktserier; en för plåtslagare och en för ventilationsmontörer, bestående av flera olika profilprodukter. Produkterna är noga genomtänkta och framtagna för att de ska kunna användas under både utbildningen och i yrket, till exempel vattenflaska med lock som kan öppnas med en hand, öronproppar, kepsar, multiwear, funktionell sportväska och t-shirts i 100% bomull.

Målet med profilprodukterna är att de ska användas av elever och yrkesverksamma, dels för att skapa en stolthet och gemenskap inom yrkena och dels för att inspirera andra att söka sig till plåt- och ventilationsbranscherna. Det har länge efterfrågats kommunikationsmaterial av både företag och skolor för att lyfta yrkena och yrkesutbildningarna. Plåt & Ventbutiken ska därför göra det enkelt att hitta profilprodukter och kommunikationsmaterial, som till exempel kan ges som gåva till elever och anställda eller användas som give-aways vid skolbesök eller öppet hus.

Varje elev som har valt inriktningen Plåtslagare på BA-programmet eller Ventilation på VF-programmet kommer att få ett välkomstbrev från branschen, tillsammans med ett paket som innehåller ett urval av produkterna.

Nyfiken på produkterna? Besök Plåt & Ventbutiken här!

Har du några frågor? Tveka inte att höra av dig till hej@platventbyran.se

Fler nyheter

Yrkes-SM 2024

Yrkes-SM 2024 gick av stapeln i Karlstad i slutet av april, vilket innebar några riktigt intensiva dagar. Inte nog med att SM-finalerna för unga plåtslagare och ventilationsmontörer skulle avgöras under veckan, det erbjöds även flera roliga och mycket uppskattade aktiviteter för besökarna i våra fina montrar. Tillsammans med våra duktiga ambassadörer fick besökarna möjlighet att testa på både ventilations- […]

21 maj 2024 Läs mer

Sveriges bästa unga plåtslagare och ventilationsmontör har utsetts

Efter en tre dagar lång SM-final i har de två vinnarna i SM för unga plåtslagare samt SM unga ventilationsmontörer 2024 utsetts. Sveriges bästa unga plåtslagare 2024 är Anton Sjöqvist från Finnvedens gymnasium i Värnamo. Hans lugn och förmåga att få till det lilla extra i detaljerna var några av framgångsfaktorerna. För Sverigesunga ventilationsmontörer är det andra gången […]

26 april 2024 Läs mer

Tre unga ventilationsmontörer tävlar om SM-guldet enligt hemlig ritning

Finalen i ”SM för unga ventilationsmontörer 2024” närmar sig och nu avslöjas det vilka de tre finalisterna är; Rohullah Rajabi från Karlstad, Albin Eriksson från Uddevalla och Hobbe Ericson från Östersund. Den 23-25 april möts de på Yrkes-SM i Karlstad för att göra upp om den eftertraktade titeln ”Sveriges bästa unga ventilationsmontör 2024”. – Var […]

4 mars 2024 Läs mer